Welkom

De mobiele pagina Onlineparagnosten.be is aan het laden...
betrouwbare paragnosten - directe antwoorden

Tarotkaart Maan door paragnosten

Tarotkaart Maan

De Grote Arcana  -  Onderbewustzijn
Tarotkaart van 24 juli : Maan
Tarotkaart van De Maan. In het licht van de maan kunnen bepaalde dingen ineens compleet anders lijken te zijn. De term maanlicht is op zich al een misvatting, omdat de maan eigenlijk zelf geen licht uitstraalt, maar het licht van de zon spiegelt naar de aarde. De Tarotkaart Maan wil u erop duiden dat iedereen vatbaar is voor illusie en bedrog. Niet alles is wat het lijkt. De maan reflecteert dezelfde lichten neer op iedereen als de zon, maar wat u ziet als de lichten op uw ogen schijnen en wat een ander mens ziet, dat kan compleet wisselen. Behoedzaamheid en percepties zijn geboden. Niet alles is zo prachtig als je op het eerste ogenblik zou bedenken. Je kan de situatie verbergen en ideaal maken in je hoofd en bepaalde dingen expres negeren. Laat uw hersenspinsels niet de vrije loop en zie rondom je heen wat er echt gebeurt. Tarotkaart De Maan wordt vaak vergelijkt met het vruchtbare van vrouwen, want er zijn overduidelijk verbanden tussen het bestaan van de maan en het menstrueren. Toch is dit eerder een symbool van fertiliteit van de verbeeldingen of creativiteitten van de vruchtbaarheden van de baarmoeder. Let wel op, de beelden die je ziet in je onderbewustzijn kunnen ook hier weer illusies zijn.

Tarotkaarten van De Grote Arcana

Extra informatie

Uitleg over Tarotkaarten van De Grote Arcana

De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene. Deze tarotkaarten onthullen de geheimen, veranderingen, sucessen, illusies, zoektochten, ... die we met ons meedragen en doormoeten.

De tarotkaarten van de Grote Arcana kunnen inzicht brengen in de grote gebeurtenissen op uw levensweg. De meer dagdagelijkse gebeurtenissen kan je nalezen in de tarotkaarten van de Kleine Arcana, deze behandelen de vier kleuren zoals in een kaartspel : de tarotkaarten van de bekers, de tarotkaarten van de zwaarden, de tarotkaarten van de munten en de tarotkaarten van de toverstaf of staven.

Achter elke uitdaging zit een kans verscholen en achter elke wolk zit een zon te wachten op zijn kans om te worden geopenbaard. Elke fase in je leven biedt nieuwe kansen, lees de tarotkaarten van de Grote Arcana en grijp de kansen die ze je bieden. Je krijgt zelf de keuze om verandering in je leven te brengen en het advies van de tarotkaarten te volgen.


De 22 tarotkaarten van de Grote Arcana symboliseren het inzicht over ons bewustzijn, ons onderbewustzijn en uiteindelijk onze zelfontdekking en innerlijke intuïtie gedurende de periode van kind tot volwassene.

Tarotkaarten paragnosten

Laatste 18 dagen

Uw persoonlijke tarotkaart?

betrouwbare paragnosten - directe antwoorden
Naar Boven